* Gratis Verzending binnen NL Vanaf €34,95,- * GRATIS Verrassingskerstbal Boven De €49,95!

Winkelwagen (0) Sluiten

No products in the cart.

Return to shop

Home Kerstballen Mededeling: Bia Blush meets Cody Foster

Mededeling: Bia Blush meets Cody Foster

Sinds deze maand zijn de eerste kerstballen binnengekomen van Cody Foster. Bia Blush is de eerste organisatie die online de zogeheten ‘ornamenten’ van Cody Foster aanbiedt.

De kerstballen bestaan uit icons, denk aan: Michael JacksonMadonna Post Malone. Ook zitten er gave drankflessen tussen, hier kun je denken aan: WhiskeyChampagne of een gevuld wijnglas. En nog veel meer.

Doordat Bia Blush exclusief werkt, hebben wij een beperkte voorraad. Ken jij mensen die de collectie dus minimaal onder ogen moet krijgen. Laat het ze dan weten ;).

Over Cody Foster:
Cody Foster is een Amerikaans familiebedrijf en tevens begrip op het gebied van woondecoratie in Nebraska. Van kerstversieringen tot huishoudelijke artikelen, Cody heeft het!

Het assortiment van Cody haalt het kind in je naar boven, waardoor je bereid bent je hele woning onder te dompelen in de kleurrijke en stylische producten.

Tot slot houdt Cody zich bewust bezig met het duurzaam ontwikkelen en verstrekken van hun assortiment. Een vlak waar zij de handen schudt met Bia Blush.

Over Bia Blush:
Bia Blush specificeert zich in voornamelijk kaarsen en kandelaars. Met het oog op duurzaamheid, blijven we onze producten ontwikkelen. En zijn we deze samenwerking aangegaan. 

Binnenkort komt er een primeur, waarin een nieuwe kaars gepresenteerd wordt.

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief. Oh en vergeet het assortiment van Cody niet uit te zoeken.